İçeriğe git

Resim

Ford Focus Navigasyon ve Multimedya Sorunu

• Yanıtlamak için lütfen giriş yapın
Bu konuya 1 yanıt gönderildi

#1 diseka

diseka

Yeni Üye

• Üye
  • Pip*
  • 2 İleti

Yazma tarihi: 20.05.2017 - 10:05

Arkadaşlar 2. el focus aldım ancak navigasyon olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarız. Ayrıca flash belleğe yaklaşık 20 değişik formatta video attım hiçbirini oynatmadı. Navigasyon için servise gittim. Navigasyon opsiyonmuymuş neymiş. Kanser olmak elde değil. Abi tüm navigasyon ve multimedya her şey çalışır vaziyette 3500TL ye mal olur dedi. Eee  dedim başka ne istiyosun evim var onuda üstüne yapayım mı dedim güldü. Navigasyon kartı yok dediler 450 TL dedi ona da. Eski sahibine sor dedi ondadır belki dedi. Eski sahibini aradım '' Abi en son benim çocuk kemiriyordu o kartı'' dedi. Kardeşim eczaneden alsana bir oyuncak onu kemirsin. Adam nerdeyse arabayı kemittirecek çocuğuna. Ordan da umudumuzu yitirdik.8 inç ekran koyuyorsun ne tv izleyebiliyorsun ne bir multimedya oynatıyor ne de başka bir şeye yarıyor. Ne demeye koydun acaba çok merak ediyorum o ekranı. Servisçi tam bir felaket tellalı Allah için olumlu bir kelime söyle '' abi garanti kapsamında bunları hemen yapıveriyoruz'' dese adama hemen yemek ısmarlicam. Şimdi ben kime rahmet okuyayım; arabayı aldığım şahsa mı? servisteki adama mı? bu arabayı icat eden mühendise mi? Kardeşim standart yapsana şunları herkes faydalansın. Arabayı aldığım şahıs şifahen navigasyon felan olduğunu flash bellekten video izlediğini söylemişti gel gelelim nasıl ispat edeceğiz. Ama adama söyledim hakkımı hiçbir zaman helal etmem sana dedim. Bildiğin sahtekar adam.Bizim gibi salak insanlar oldukça bunun gibi uyanıklar kimlerden geçinecek. Her neyse arkadaşlar bunun bir yolu düzeni var mı yardım edebilir misiniz? Başka bir foruma daha yazdım sizlerin yardımına ihtiyacım var. Olumsuz bir şey çıkarsa bu focusu satmak boynumun borcu olsun.

#2 Galip Kandemir

Galip Kandemir

Emektar Üye

• Üye
  • Pip*Pip*Pip*Pip*Pip*
  • 1.201 İleti

Yazma tarihi: 23.05.2017 - 17:35

Navigasyon opsiyonel.video oynamatazsın interface modul takmadan guvenlik sebebiyle ford bu özelliği kaldırmış.
Navi kartı bende mevcut 300 tl.
Durum bundan ibaret şimdiden geçmiş olsun

Tecrübe,bilginin anasıdır...

0 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı